Susanna i Ghana

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Annalena, den 20. nov, 2012
Hej, har önskat till min fyrtioårsdag att ingen skickar mig blommor utan tar pengarna och sänder dem till er i stället! Hoppas innerligt att det kommer in en peng.
Älskar ditt engagemang, du är min hjälte!!! :)
E-post:
Skrivet av Marianne Westin, den 28. sep, 2012
Du gjorde ett mycket starkt intryck på mig när jag läste repotaget i Aftonbladets bilaga-så idag har jag skivit detta i min profil på FB-Hoppas det kommer in massor med bidrag till ER. Kram Marianne
Denna unga tjej har gjort ett mycket starkt intryck hos mig. Vilken underbar människa. Hon jobbar i kassan på Coop, pluggar på deltid till förskolepedagog, - och driver ett eget barnhem i Afrikas Djungel! Ni kan hjälpa henne och barnen med att sätta in ett bidrag på kontot för Projekt Ghana. SEB Clearnr 5694-2966134. Jag börjar idag-Vilka mer gör det????Kom igen NU!!!
E-post:
Skrivet av Helen, den 25. sep, 2012
Blev så otroligt inspirerad av dig! Vilket jobb du gör! Helt fantastiskt! Äntligen något man kan bidra pengar till utan att känna sig lurad av giriga höjdare...

Fortsätt med ditt fina arbete. en dag vill jag oxå göra det du gjort..
Skrivet av Jill Ekdahl, den 25. sep, 2012
Det finns inte ord för att beskriva vad du är värd som gör detta!
E-post:
Skrivet av Sofia L, den 24. sep, 2012
Hej. Vill börja med att säga att jag verkligen beundrar din kämparglädje av vad gäller att bygga och grunda något så viktigt som gäller barns framtid. Världen behöver fler som dig!! För mig kändes det som en självklarhet att hjälpa till med det jag kan i ekonomisk väg. Vet att du kommer göra något fantastiskt av bidraget. Är vi fler som hjälper dig i ditt arbete gör det STOR skillnad för dig och alla barn. Fortsatt lycka till!!
Skrivet av Malin, den 24. sep, 2012
Jag är mållös! Vilken fantastisk ung kvinna du är. Tänk så mycket bättre världen skulle varit om fler vore som du. Önskar dig alla lycka i framtiden, hoppas att jag får chansen att besöka barnhemmet som volontär någon dag!
E-post:
Skrivet av Louise, den 24. sep, 2012
Hej. Vill bara säga att du är min nya idol! Jag har länge haft tankar att jag vill göra något liknande, något gott för människor som inte har det lika bra som vi. Du är en förebild, och jag hoppas att jag någon gång kan följa i dina fotspår och förändra någons liv. Fortsätt kämpa!
E-post:
Skrivet av Charlotte, den 24. sep, 2012
Hej Susanna! Vilket fantastiskt arbete du gör! Jag önskar all lycka och framgång till dig och din "familj" i Ghana. Jag hoppas och tror att du kan insperera ett helt gäng människor ytterligare till likande stordåd.
Skrivet av Lars Länström, den 24. sep, 2012
Hej Susanna!
Fantastiskt projekt som du har skapat! Jag som gammal lärare och Rädda Barnare bara njuter av din bedrift som jag läste om idag för första gången. Jag kan bara till att börja med önska dig lycka till och sedan sprida det via facebook, bland vänner och i vår RB-styrelse. Lycka till!
E-post:
Skrivet av Felicia, den 29. jul, 2012
Hej Susanna!
I skrivande stund sitter jag tillsammans med min van Sofia i Ghana dar vi arbetar som volontarer pa Shalom orphanage.
Ville bara beratta for dig hur mycket jag beundrar ditt arbete! Barnen och alla i byn ar underbart vanliga och goda sjalar!
Tack for att vi fick mojligheten att aka hit! Du ar en forebild Susanna!
E-post:
Skrivet av Ulla, den 29. feb, 2012
Blev förfärad när jag läste om ert tak! Om vi är flera som engagerar oss så bör vi kunna hjälpa dig med att fixa detta.
E-post:
Skrivet av Camilla, den 7. dec, 2011
Shit, jag läste om ditt projekt och hela grejen och du har precis bevisat att mitt livs dröm kan bli verklighet. Det här är precis vad jag vill göra, du är en stor förebild!!
E-post:
Skrivet av Ulla, den 29. okt, 2011
Så härligt att läsa positiva nyheter - att marken är er och att Alwins tillfrisknande fortgår.
Naturligtvis ska vi alla hjälpas åt så att "alla dina barn" får uppleva något positivt under julhelgen. Jag återkommer
E-post:
Skrivet av Emilia, den 12. okt, 2011
Susanna om alla vore som du skulle världen vara bra att leva i! Enastående jobb du gör för barnen. :)

Har så mycket barnsaker hemma som bara ligger... tänker så hur de skulle kunna komma till nytta men har inga kontakter som vill ha. Ej heller kvinnojour eller så vill ta emot leksaker och böcker. Tips mottages gärna om hur de kan komma till nytta.
E-post:
Skrivet av Ulla, den 14. sep, 2011
Mina tankar är ofta hos dig och allt ditt arbete i Ghana. Måste kännas svårt att inte vara på plats nu när Alwin råkat så illa ut. Jag är övertygad om att allt kommer att ordna sig!
E-post:

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...