Min blogg - Susanna i Ghana

Avskedsfest for mamma

I torsdags anordnade vi avskedsfest for mamma pa barnhemmet, da det var hennes sista dag dar. Dagen till ara sa syddes likadana klanningar upp till mamma och mig i afrikanskt tyg, samt en kostym i samma tyg till Alwin. Alla barnen fick varsin uppsattning nya fina klader. Vi hyrde en liten musikanlaggning och dansade dagen lang. Som de skrattade da mamma och jag forsokte oss pa nagra Ghananska moves. Taktkanslan dessa manniskor har i sig gar aldrig att ens komma i narheten av, det ar helt galet vad de kan dansa. Kakor och juice lyxade vi ocksa till det med.

 

Jag delade ocksa ut alla brev med halsningar fran barnens skolsponsorer, till vart och ett av barnen. De blev helt saliga av att fa ett ansikte och en liten halsning fran just sin skolsponsor. Alwin laste upp det pa engelska for varje barn samt oversatte till deras inhemska sprak. Det var en oerhort fin och lyckad dag, men som alltid sa ar det ledsamt och sorgligt med avsked.

 

Nu ar det snart dags att aka ut till flygplatsen for att lamna och saga hej da till mamma, samtidigt som jag hamtar och sager hej till Annika, min fina van som ska vara har hos oss under fyra veckor! I nasta vecka ska vi kora igang med flera byggen samt vattenprojekt. En anordning for att ta tillvara pa regnvattnet ska konstrueras och ledningar ska dras fran vattentanken bade in i huset och till duschbasen. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan