Min blogg - Susanna i Ghana

Bygguppdatering i dubbel bemärkelse

Nu är det inte långt kvar, volontärhuset är färdigbyggt och imorgon ska fasaden putsas. Alla takreglar är nu på plats och nu väntar vi bara på takplåtarna. Självklart ska man inte ropa hej i förväg här och inte helt förvånande så blev takleveransen försenad. Vi skulle ha hämtat takplåtarna i måndags, men det har varit tekniskt fel så hela fabriken ligger nere. Så, vi väntar fortfarande och har i dagsläget ingen aning om när fabriken kan vara igång igen. Men man ska inte slutas hoppas. Även om INUG åker härifrån till helgen, så vi håller tummen för att vi har tak över huvudet när vi flyttar in i volontärhuset på tisdag!

 

Utbyggnaden av barnhemmet har fått komma lite i andra hand nu de senaste veckorna. Detta på grund av att byggarbetarna har behövts nere vid volontärhuset och materialet har inte kommit i rätt takt så det räckt till båda byggena. Inte minst så har det helt enkelt varit för mycket arbete med att planera samt organisera för att köra allt parallellt. Men, barnhemsutbygget har inte legat helt vilande för det. Vi är nu över fönsternivå där och ska bara lägga två-tre rader till med cementblock, innan takarbetet kan börja. Nytt kvalitétstak är beställt och ett team som kommer hit och ska lägga det är ordnat. Detta nya tak ska inte enbart läggas på utbyggnaden, utan vi passar på att lägga om taket för hela barnhemmet på en gång.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Jeanette | Svar 21.03.2013 01.05

Spännande med nya volontärhuset, skönt att slippa hyra i fortsättningen. Hur många volontärer ska det rymma? Blir det ett eller fler rum? Nyfiken! :)

Mamma | Svar 20.03.2013 22.27

Använd palmblad som tak tills plåtarna kommer. Funkar hur bra som helst!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan