Min blogg - Susanna i Ghana

En dröm som får vila tills nästa år

Den 22 mars. Ett speciellt datum som länge har varit förknippat med förväntningar för oss. VM-kval mellan Ghana och Sudan skulle spelas i Ghana och planen var att vi skulle ta med alla våra barn och se den matchen i Accra. Som tidigare nämnt så hade vi under hösten ett fotbollslotteri för att samla in pengar till detta, vilket gick över förväntan. Väl här i Ghana har vi varit och besökt självaste generalsekreteraren på fotbollsförbundet, som lovade att hjälpa oss att lägga undan biljetter.

 

Men, det är inte alltid lika lätt som det ibland låter här (och då låter det oftast inte än lätt).

 

Matchen har nu blivit flyttad till Kumasi, en stad i mellersta Ghana, vilket innebär att vi inte längre har möjlighet att åka och se den. Som tur var hade vi inte berättat det för barnen än, men det känns väldigt tråkigt ändå. Vi har varit i kontakt med generalsekreteraren igen och tagit fram förslag på andra matcher som spelas i Accra nu under våren, då mellan olika klubbar. Men efter att ha övervägt så har vi bestämt att vi istället avvaktar till nästa år och sparar pengarna för detta ändamål, för det är trots allt Ghanas landslag som vore som en dröm för barnen att få se.

 

Så, vi lägger drömmen på hyllan ett tag till och ser fram emot nästa år istället, då vi förhoppningsvis får tillfälle att plocka fram den igen!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Mamma | Svar 25.03.2013 23.06

Ni kan kanske se matchen på TV?

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan