Min blogg - Susanna i Ghana

En helt vanlig stund
En helt vanlig stund nere i köket. Platsen där allting sker, på en och samma gång. Platsen där alla samlas, i ett virrvarr av aktiviteter. Victoria svingar sin machete för att hugga kycklingen i lagom stora portionsbitar. Jag förbereder eftermiddagsfrukten. Grace och Jonna sitter och matar Grace lilla kyckling, som förlorade sin mamma vid födseln. Doroty och Sarlom leker som besatt med lilla Daniel och kämpar för att få fram små leenden. Moses delar på några proteinrika blad som ska ner i dagens soppa. Allt på en och samma gång, på några få kvadratmeter. Ljudnivån är på max och kaoskänslan något utöver det normala, precis som det ska vara!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan