Min blogg - Susanna i Ghana

Det snöar i Kofi Ansah

SNÖ! Ett ord som används flitigt på barnhemmet. Barnen vet precis vad det är och hur det fungerar - men ändå inte, såklart. Igår blev det dock ändring på det. Konstsnö blandades till genom att blanda ett pulver med vatten, vars konsistens är snarlik riktig snö. Barnen var helt fascinerade och vågade knappt röra det i början. Men det gick fort över! De luktade, kände, klämde - och kunde inte riktigt hålla sig ifrån att även smaka lite. Många skratt och många frågor blev det, men mest till sig blev nog ändå vår kokerska Victoria. Hon halvt om skrek, halvt om skrattade. En upplevelse utöver det vanliga! :)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan