Min blogg - Susanna i Ghana

Ett riktigt folkhav
Note to myself: åk aldrig mer till stranden i Ghana med barnen under påskhelgen! Jag har aldrig varit med om maken. Det som de andra gångerna har varit en folktom strand, hade nu förvandlats till ett riktigt folkhav där kaos är en högst passande beskrivning. Strax efter klockan 8 på morgonen lämnade vi byn, i en stor hyrd trotro. En dag på helspänn blev det, där jag inte kunde slappna av en sekund eftersom all fokus låg på att hålla reda på 23 barn i detta vimmel. På stranden som i vattnet. Men genom att dela upp oss i olika badgrupper så gick det bra i alla fall och barnen var glada. Halv fyra på eftermiddagen skulle chauffören komma och hämta oss. Nio på kvällen kom han och kvart i elva var vi hemma. Jag överdriver inte när jag säger att både vuxna och barn tog en längre sovmorgon dagen efter än vi någonsin tidigare har gjort. En fullt kaotisk dag, men som blev ganska bra till slut ändå!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Mamma | Svar 04.04.2013 12.00

Passande rubrik!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan