Min blogg - Susanna i Ghana

Sjukstuga deluxe

Ibland tränger sig frustrationen på och då finner den ingen like. Det finns få saker som får mig så frustrerad som när barnen blir sjuka på löpande band och ingenting tycks göra det bättre. Just nu är en sådan period, då det är sjukstuga deluxe som gäller.

 

Barnen kräks, har feberfrossa, olika hudinfektioner och mycket annat. Det går från barn till barn och rullar på utan att ha något stopp. Då är man inte lika stark längre och känner sig många stunder väldigt maktlös. Idag har jag varit på kliniken med två malariasjuka pojkar, som ingen medicin verkar bita på då det går upp och ner hela tiden. Imorgon blir det att åka iväg till sjukhuset med våran minsting igen. Han blir aldrig bra och den nu har han fått vattenblåsor på hjässan och halsen, stora som femkronor. Men, vi kämpar på och hoppas att den här tuffa perioden snart är över för denna gång.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Joline | Svar 11.04.2013 13.23

Håll modet uppe, det kommer att bli bättre även om det känns tungt just nu. Beundrar din styrka! :)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan