Min blogg - Susanna i Ghana

Tid för lov

Idag har barnen haft skolavslutning, termin två av tre är nu slut. Barnen sprang hem och överröste mig med sina ”report card”, som talar om hur barnen har presterat i skolan under den gångna terminen. Fina omdömen som ”Very good academic performance” prydde betygen och rektorn själv kom och berömde oss för att ha jobbat så fint med barnen sedan de började skolan för snart två (!) sedan. Att de har blivit så otroligt duktiga på så kort tid, det är beundransvärt!

 

Som belöning festade vi till det genom att lägga pärlplattor, någonting som var helt nytt för barnen. Dock snappade de väldigt snabbt upp hur man gick till väga och kom stolt och visade sina fina kreationer beståendes av mönster och färger. Imorgon ska vi börja deras drygt tre veckor långa lov med att gå iväg till grannbyn och lämna in alla barnens skoluniformer hos skräddaren, för lite välbehövlig hoplappning.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan