Min blogg - Susanna i Ghana

Återblick projekt volontärhuset

För två och en halv månad senast tog vi första spadtaget och svingade första macheten, på platsen där det kommande volontärhuset skulle byggas. Idag står huset klart, invändigt som utvändigt. Ett hus på 35 kvm, uppdelat på två rum och en veranda. Tre respektive två sovplatser i rummen, med dassbås och duschrum strax nedanför.

 

Projektet har byggts med hjälp av öronmärkta pengar just för detta ändamål och INUG Karlstad har hjälpt till med bygget. Ett innertak har lagts som ett testprojekt från INUGs sida, för att försöka få ner temperaturen i rummet. Detta har lyckats och blev över förväntan! Mitt på dagen visar termometern inne i rummet så lite som 32 grader, i det gamla rummet som vi hyrde av hövdingen klättrade temperaturen upp till hela 38 grader.

 

Barnen är överlyckliga över att volontärerna nu kan bo nära dem, det blir som en liten idyll här nere vid barnhemmet nu och det känns verkligen hur bra som helst.

 

Stort tack till den fina anonyma bidragsgivaren som har gett öronmärkta pengar till detta projekt och till INUG Karlstad som har planerat samt hjälpt till med bygge och ventilation!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Carolina | Svar 20.04.2013 16.36

Wow! Så nu är det fritt fram att ansöka som volontär? :D när börjar ni ta emot?

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan