Min blogg - Susanna i Ghana

Mysigaste stunden

En av veckans mysigaste stunder, är för mig på helgen när vi sitter på träbänkar och tittar på film på den lilla tvn. Dock är det inte filmen i sig som för mig gör det speciellt, utan det är barnen. Hur de reagerar, hur de beter sig, hur de för sig.

 

När de kiknar av skratt så mycket så att tårarna sprutar. När de studsar upp och ner från bänken alldeles upphetsade. När de drar efter andan och sitter alldeles paralyserade, som om ingenting annat än de och filmen existerar. När de kryper ihop tätt intill och lutar sitt huvud mot ens axel innan sömnen vinner över försöket att hålla ögonen öppna. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan