Min blogg - Susanna i Ghana

I gladjens by

Varmen ar patrangande har i fantastiska Ghana. Varje morgon vaknar jag till getter som braker och varje kvall somnar jag under mitt myggnat till syrsornas surrande. Den lilla byn ar gladjens by, dar gemenskapen ar allt de har. Jag mar bra och det liv jag har lever, det ar underbart. Sa langt bort fran det vanliga Sverigelivet man kan komma.

 

I veckan har barnen spelat fotboll som aldrig forr. En turnering anordnades vid barnens skola och sjalvklart ville barnen ha nya fina fotbollsklader dagen till ara. Glada sprang barnen runt ikladda klader med namn som Larsson, Messi, Ljungberg m.fl. pa ryggen. Vi utgjorde hejarklack vid sidan av med en stor dros med barn fran byn runt omrkring oss. Dock tittade dessa barn mer pa oss an va de tittade pa matchen.

 

Barnen har varit i fokus den har veckan, men kommande projekt fortsatter parallellt att trada i kraft i mitt huvud. Nu ar alla planer infor vattenanordningen organiserade. Gar allt som planerat (och Alwins operation drojer lite till) sa kommer vattentank, ledningar och ovrigt material vi behover att inhandlas under nasta vecka.

 

Dagarna rullar pa, Ghana slutar aldrig att vare sig leverera eller forvana en. Den varma solen smeker ens hud och pa mandag blir det en favorit i repris - da tar vi med oss alla barnen och aker pa utflykt till havet!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan