Min blogg - Susanna i Ghana

I en nyskapad idyll

Det är en fin känsla som infinner sig. Ett helt nytt lugn, ett välmående i en liten idyll som blivit till. Här hos oss, när allt nu äntligen har blivit samlat.

 

Att vakna till fågelkvitter blandat med barnens skratt, istället för den alltid tidigare gongongen som ljöd genom byn i den tidiga gryningen. Att somna till syrsornas öronbedövande ljud och barnen som trötta stökar runt, istället för grannens tidigare brusande radio och getternas hesa bräkande.

 

Känslan av att vara en tillsammans, på en vacker plats som vi alla älskar. Känslan av att allt vi behöver finns just här, där de enda vi behöver är varandra. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan