Min blogg - Susanna i Ghana

Välkommen Ronald!

Familjen växer och vår senaste nykomling är ingen annan än Ronald. Ronald är 10 år gammal och har varit väldigt efterlängtad, ända sedan hans äldre bror Thompson kom till oss för ett halvår sedan. Den blick som Ronald och Thompson utbytte när de såg varandra för första gången på väldigt länge, säger mer än alla ord i världen. Ronald är, likt sin bror, en väldigt fin och kvicktänkt liten kille som sätter stort värde på artighet. Med sin charm och varma personlighet har han potential att gå precis hur långt som helst. Ronald acklimatiserade sig väldigt snabbt hos oss och har redan funnit sin trygga plats i gänget, till min stora glädje.

 

24 små underbaringar har vi nu hos oss. Med 17 killar och 7 tjejer blir det lätt lite snedfördelat, inte minst när det gäller sovsalarnas utformning. Barnhemmets utbyggnad är nu  snart slutförd och det kunde inte komma mer lägligt än såhär!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan