Min blogg - Susanna i Ghana

Välkommen Ronald!

Familjen växer och vår senaste nykomling är ingen annan än Ronald. Ronald är 10 år gammal och har varit väldigt efterlängtad, ända sedan hans äldre bror Thompson kom till oss för ett halvår sedan. Den blick som Ronald och Thompson utbytte när de såg varandra för första gången på väldigt länge, säger mer än alla ord i världen. Ronald är, likt sin bror, en väldigt fin och kvicktänkt liten kille som sätter stort värde på artighet. Med sin charm och varma personlighet har han potential att gå precis hur långt som helst. Ronald acklimatiserade sig väldigt snabbt hos oss och har redan funnit sin trygga plats i gänget, till min stora glädje.

 

24 små underbaringar har vi nu hos oss. Med 17 killar och 7 tjejer blir det lätt lite snedfördelat, inte minst när det gäller sovsalarnas utformning. Barnhemmets utbyggnad är nu  snart slutförd och det kunde inte komma mer lägligt än såhär!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan