Min blogg - Susanna i Ghana

Från yngst till äldst

En för alla, alla för en. Ett uttryck som är högst passande för att beskriva er. 24 barn. Från 1,5 år till 15,5 år. 14 års ålderskillnad som mest, men tillsammans är ni ändå som en.

 

Slutar aldrig att fascinera med er oerhörda omtänksamhet. Hur ni alltid hjälper varandra, ställer upp, delar med er och hjälps åt. Hur 15åriga Esenam i alla brev skriver att hennes bästa vänner är 6åriga Bebei och 10åriga Matilda. Hur 15åriga Prince fnittrar och busar tillsammans med 4åriga Moses, i en leksam klang som om det var världens mest naturliga sak. Där åldern bevisar att det bara är en siffra. I en samvaro där man håller ihop istället för att håller isär. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan