Min blogg - Susanna i Ghana

Tvätt i stora lass

Att det blir mycket tvätt med mer än tjugo små busfrön som ibland inte tycks göra annat än att skita ner sig, är inte så svårt att förstå. Ett tungt arbete varje dag, då kläderna tvättas i tre omgångar varav den sista gången utan tvål.

 

Just nu är tvätten (och resterande hushållssysslor) ännu lite mer påfrestande, då det häromdagen blev ett sådant pass stort missförstånd och bråk mellan våra två kokerskor att den ena packade ihop sina ägodelar och åkte tillbaka till sin hemby i norra Ghana. Det är inte alltid lätt att leva så tätt inpå varandra som man gör här, den saken är säker. Men vi kämpar på och hjälps åt allesammans. I stunder som denna är jag dessutom väldigt tacksam för vår fina volontärkompis Terese som just nu är som en ängel skänkt från ovan! :)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan