Min blogg - Susanna i Ghana

Från djungel till hav

Igår lades det sista av taket på! Vi blev dessutom skonade från det värsta av regnperiodens väder under tiden. Detta betyder också att det sista av de tre största projekten som har genomförts under detta halvår börjat gå mot sitt mål och slut. Detta firade vi genom att idag ta med oss alla busungar på en utflykt där vi bytte ut djungeln mot stranden för en dag!

 

Vädret var på vår sida och vi har haft en toppendag på stranden. Lugnt och skönt och nästan folktomt, precis som man vill ha det. Barnen badade och busade utan stopp, in på eftermiddagen så blev strömmen starkare och vågorna större så då lekte vi på stranden (med funna krabbor) och flög med drakar istället. Ett trött men glatt gäng var det som slocknade en efter en i bilen på väg hem!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan