Min blogg - Susanna i Ghana

Gästblogg – en fin tid i Ghana

Att få komma till Shalom orphanage och alla underbara barn har varit en dröm som gått i uppfyllelse. Att få lära känna dessa barn med deras unika personligheter och uttryck har varit oslagbart! Att även få ta del av Ghanas kultur och vardag med religionen, språket, maten, musiken och dansen har varit minst sagt intressant! Det har blivit en del missförstånd men som alltid har mynnat ut i skratt, Och många fina och roliga stunder.

 

I november förra året höll jag ett välgörenhetsjulbord i Nyköping där vi fick ihop en del pengar. Med dessa pengar har jag haft möjligheten att få driva ett eget projekt här, dock med Susannas välbehövliga råd då och då! Vi har gjort Shalom Garden. Detta är ett första och prövande steg mot att odla en del av barnhemmets egen mat. Barnen har varit mycket nyfikna och velat lära sig allt! De har tillsammans med oss skött all plantering och nu när fröna har blivit till plantor är de mäkta stolta!

 

I och med detta har jag fått ta del av Susannas vardag här i Ghana. Jag har svurit över arbetare och kämpat med att anpassa mig efter African-time. Jobbat med att ta mig förbi språkbarriärer, kulturkrockar och könsroller. Det har varit en utmaning men samtidigt väldigt kul och lärorikt. Detta var ett litet projekt så all eloge till Susanna som byggt upp allt här. Det går inte att föreställa sig hur det är förens man är här och går igenom det själv.

 

Tack för dessa två underbara månaderna - kan knappt vänta tills jag får komma tillbaka igen!

Madame Tessa

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan