Min blogg - Susanna i Ghana

Ett möte i positiv anda

Mötet med solcellsföretaget idag kändes väldigt bra och det gav glada miner på alla håll. Nana från LoszuGhana som var med på mötet blev överväldigad och var enormt positiv efter mötet. Solceller är någonting som de länge har önskat få till barnbyn, men på grund av bristande kunskap samt ekonomi och utan kontaktnät inom området, så har de inte vetat vart de ska vända sig och det har därför inte blivit av. Idag har vi diskuterat möjligheter samt svårigheter och det känns som vi kommer att kunna komma fram till något som blir riktigt bra i slutändan.

 

I nästa vecka kommer en tekniker från företaget att besöka barnbyn, för att ta sig en titt och bilda sig en uppfattning kring hur det där ser ut. Därefter kommer LoszuGhana gå igenom vad de vill ha samt vad de önskar uppnå med solcellsanordningen. När det är gjort så är det dags för mig att tillsammans med solcellsföretaget gå igenom och försöka komma fram till en lösning som går att genomföra och därefter ska ett förslag på detta slutgiltiga paket tas fram.

 

Även om jag denna gång inte kommer att kunna befinna mig just där och just då, från början till slut (vilket, måste jag erkänna, känns både konstigt och något skrämmande), så känns det oerhört tryggt och skönt att veta att jag denna gång arbetar tillsammans med både kunniga och pålitliga människor. När man är flera som arbetar för samma sak, men från olika håll, och man tillsammans bidrar med olika delar för att ett projekt ska verkställas och genomföras, då infinner sig en känsla likt att lägga den sista biten i ett stort pussel.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

jenni i finland | Svar 10.06.2013 07.27

Jag lyfter på hatten för dej Underbara och starka kvinna!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan