Min blogg - Susanna i Ghana

Home sweet home

Efter en vecka i Kumasi är jag nu åter hemma i byn. Jag kan aldrig få nog av barnens reaktion när jag kommer hem efter några dagar ifrån dem. Det blir skrik, kramar och pussar som aldrig förr. Världens bästa välkomstpresent! Lilla Daniel Jr gav mig nog den största kramen av alla. Han stod och höll om mig hur länge som helst där jag satt på golvet. Han vägrade släppa och slog argt bort barnen då de försökte ta bort honom. Han visade också stolt upp hur duktig han har blivit på att gå! Han kan nu gå om han får hålla någon i handen, han blir starkare och stadigare för var dag som går och att han ska ta sina egna första riktiga steg ligger bara kring hörnet.

 

Nu i veckorna som kommer ligger fokus på att få klart barnhemmet som nu har byggts ut till dubbel storlek. Cementgolven har lagts nu medans jag har varit iväg, så det som återstår är målning utvändigt, sätta myggnät och luckor för fönstren, samt göra dörrar. I byn kallas nu barnhemmet för "the beautiful house" och barnen är stolta som tuppar!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan