Min blogg - Susanna i Ghana

En dimma till verklighet

När verkligheten ter sig som i en dimma och hopplösheten träder fram. Den lilla kroppen i sängen bredvid mig där jag sitter. Jämmer, gråt, tystnad. Med en flackande blick så cirkulerar du någonstans mellan vaket tillstånd och sömn. En orolig sådan, där du inte kan finna ro. Du rycker till i kramper, tuggar frenetiskt fast det inte finns någonting att tugga på. Ibland kan jag inte avgöra om dina ögon är öppna eller stängda. Känslan av att inte kunna nå dig, att inte kunna göra mer än att bara finnas där. Att långsamt stryka dig över din skållheta panna, låta din slappa lilla hand vila i min. Helt utlämnad, där bara tiden får utvisa vad som sker här näst. En sjuksköterska som kommer och går. Ger dig injektioner. Försöker sätta dropp. Blodkärl som inte hittas, ditt försök till plågat rop då hon gång på gång sticker, innan kraftlösheten tar över och du åter faller i dvala. Känslan av otillräcklighet. Att bara sitta och se på, när du kämpar för ditt liv. Du starka lilla kämpe, jag önskar så att jag kunde ta din plats och din smärta. Tusen gånger om.

                                                                                                                                                           

Malaria, av den värsta graden. Jag hatar dig.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan