Min blogg - Susanna i Ghana

En liten inblick i byn

Om du står i mitten av byn, vid vattenpumpen på gårdsplanen, så ser du så gott som alla små hus som tillsammans ingår i den lilla intimt mysiga byn Kofi Ansah. 40 små hus och hyddor, där det bor ungefär 8 personer i varje.

 

På några få kvadratmeter finns i de flesta av de små husen en bastumatta eller madrass på golvet, samt några kassar med kläder i och andra tillhörigheter. Näst intill all sin vakna tid tillbringar byborna utanför sitt lilla hem, där de lagar mat över öppen eld och tvättar kläder i baljor. Drygt 300 bybor är vi idag. I en oas där alla känner alla och agerar precis som en enda stor och härlig familj, med hövdingen i centrum.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan