Min blogg - Susanna i Ghana

En liten inblick i byn

Om du står i mitten av byn, vid vattenpumpen på gårdsplanen, så ser du så gott som alla små hus som tillsammans ingår i den lilla intimt mysiga byn Kofi Ansah. 40 små hus och hyddor, där det bor ungefär 8 personer i varje.

 

På några få kvadratmeter finns i de flesta av de små husen en bastumatta eller madrass på golvet, samt några kassar med kläder i och andra tillhörigheter. Näst intill all sin vakna tid tillbringar byborna utanför sitt lilla hem, där de lagar mat över öppen eld och tvättar kläder i baljor. Drygt 300 bybor är vi idag. I en oas där alla känner alla och agerar precis som en enda stor och härlig familj, med hövdingen i centrum.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan