Min blogg - Susanna i Ghana

En till i gänget

Lagom till att utbyggnaden av barnhemmet har blivit färdig, så har vi fått tillökning i familjen. Förutom två killingar och en kattunge så har denna fina lilla kille kommit till oss.

 

Issa är 7 år gammal och har drabbats av många dödsfall inom familjen på väldigt kort tid. Han har sedan han kom inte sagt ett ord, men vi jobbar på att vinna hans förtroende. Som alltid är det väldigt känslosamt och extremt viktigt hur man bemöter ett nykommet barn, något som jag lägger väldigt stor vikt på. Med lite tid och kärlek tror jag det kommer att gå bra denna gång också!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan