Min blogg - Susanna i Ghana

En till i gänget

Lagom till att utbyggnaden av barnhemmet har blivit färdig, så har vi fått tillökning i familjen. Förutom två killingar och en kattunge så har denna fina lilla kille kommit till oss.

 

Issa är 7 år gammal och har drabbats av många dödsfall inom familjen på väldigt kort tid. Han har sedan han kom inte sagt ett ord, men vi jobbar på att vinna hans förtroende. Som alltid är det väldigt känslosamt och extremt viktigt hur man bemöter ett nykommet barn, något som jag lägger väldigt stor vikt på. Med lite tid och kärlek tror jag det kommer att gå bra denna gång också!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan