Min blogg - Susanna i Ghana

I ett desperat sökande

Jag får många frågor hur arbetet kring sökandet efter hjälp för vår lilla Prince Jr med deformerade fötter utvecklar sig.

 

Det glädjer mig oerhört att så många vill engagera sig i fallet och bryr sig. Jag har varit i kontakt med flera av Sveriges mest kunniga inom området för konsultation. Dessvärre är allas svar ungefär av samma sort, väldigt sorgliga och negativa sådana. Prince Jrs missbildning är oerhört svår och omfattande och det verkar inte som det finns några hopp om att kunna hjälpa honom till någon större förbättring. Detta har tyngt mig hårt och blivit ett stort slag rakt i hjärtat, men jag fortsätter självklart att undersöka alla möjliga (och omöjliga) alternativ på alla instanser som finns. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan