Min blogg - Susanna i Ghana

I ett desperat sökande

Jag får många frågor hur arbetet kring sökandet efter hjälp för vår lilla Prince Jr med deformerade fötter utvecklar sig.

 

Det glädjer mig oerhört att så många vill engagera sig i fallet och bryr sig. Jag har varit i kontakt med flera av Sveriges mest kunniga inom området för konsultation. Dessvärre är allas svar ungefär av samma sort, väldigt sorgliga och negativa sådana. Prince Jrs missbildning är oerhört svår och omfattande och det verkar inte som det finns några hopp om att kunna hjälpa honom till någon större förbättring. Detta har tyngt mig hårt och blivit ett stort slag rakt i hjärtat, men jag fortsätter självklart att undersöka alla möjliga (och omöjliga) alternativ på alla instanser som finns. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan