Min blogg - Susanna i Ghana

Tålamod är vägen till framgång

Någon klok människa sa en gång att "tålamod är vägen till framgång". Aldrig har det väl stämt så väl in som i Ghana. 

 

Har du inte tålamod när du möter den Ghananska mentaliteten, då har du ingenting. Det finns få saker jag fått slängt i ansiktet så många gånger som det påståendet. Så många situationer då tålamodet har satts på prov, då ingenting har gått som man vill. Det kan ibland tyckas vara svårt att sätta ord på, för att få folk att förstå, vilket inneligt kämpande det krävs för att uträtta de (till synes) mest självklara sakerna i Ghana. Jag slutar aldrig att förvånas över hur många hinder man kan tänkas behöva klättra över, hur många käppar som faktiskt kan sättas i ens hjul. I världen där "African time" tycks vara det enda som gäller.

 

Samtidigt som African time råder, så är mycket på samma gång så simpelt. Det är en helt annan livsanda än den som vi här i västvärlden har. Man tar dagen som den kommer, man skapar inte problem från ingenstans, man bryr sig inte om oväsentliga ting.

 

Hatkärleken till Ghana, ett begrepp som jag kan tala om i det oändliga.

<3

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan