Min blogg - Susanna i Ghana

Mot ett nytt skolår

Nu går vi snart in i augusti vilket också innebär att det är sista månaden på detta skolår för barnen. De håller nu på för fullt med att förbereda sig för sina slutexams, vilka äger rum innan det är dags för ett litet lov i väntan på att nästa skolår drar i gång i september. 

 

Barnens rektor förbereder nu alla dokument som behövs för att gå vidare till nästa skolår. Idag fick jag reda på att alla barn kommer att fortsätta upp till nästa klass. Detta är första gången det sker sedan barnen började i skolan och det känns så himla bra. Äntligen har de kommit ikapp och befinner sig på en stabil grund. Issa, som kom till oss för bara en dryg månad sen, kommer däremot att fortsätta ännu ett år i klass 2, för att han ska komma in i skolbytet och sitt nya liv ordentligt. Detta är ett beslut som har fattats av mig, rektorn och Alwin och det känns helt rätt. Issa har varit lite orolig sedan han kom och det känns inte alls bra om vi skulle stressa på honom för mycket. Allt har sin tid! 

 

Nu börjar även de äldsta grabbarna på barnhemmet bli äldre och till hösten är det dags för tre av dem att sluta Primary School. Detta är oerhört stort både för killarna själva och för oss andra, tänk att de har kommit så långt! Prince, Daniel och Isaac Sr kommer nu att gå vidare upp till Junior High School, vilket motsvarar Sveriges högstadium. De är så förväntansfulla och stolta och pratade i mun på varandra av entusiasm när jag nyss talade med dem i telefonen!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan