Min blogg - Susanna i Ghana

En vass tagg i hjärtat tre år senare

Att arbeta med ett barnhem i Ghana och ingå i barnens familj, kan många gånger uppfattas som en dans på rosor. Barnens glädje och kärleken de ger, är som den finaste blomman i hela världen. Men rosor har även taggar, i många fall ett flertal. Taggar som vissa är så stora och vassa att man får bestående ärr för livet, då de tränger in och rispar sönder hjärtats allra innersta delar.

 

Tre år har gått och taggen sitter kvar. Isaac, fina lilla Isaac. Jag tänker på hur du hade varit nu om du hade fått vara kvar hos oss, om tuberkulosen inte hade slitit dig ifrån oss. Hur du hade skrattat med de andra barnen idag, hur du hade slängt dig i min famn då jag kommer upp på morgonen, hur du på svenska hade ropat ”sov gott, ses imorgon” i kör med de andra barnen när jag går in till mig på kvällen. Jag tänker på hur mycket du hade tyckt om alla förändringar och förbättringar vi har fått igenom på barnhemmet under dessa år, du som alltid uppskattade minsta lilla som gick att uppskatta. Men du fick inte vara kvar så länge, du rycktes ifrån oss likt det allra värsta och oförutsedda ovädret. Jag ser dig varje dag. I barnens skratt, i den glädje vi delar, i allt vi gör tillsammans. Du är en av dem, en av oss. Jag vet att du är med oss, om så bara med din själ. Jag drömmer om hur du hade sett ut idag, 15 år gammal hade du varit. En riktigt ståtlig gentleman, det är mitt hjärta övertygat om.

 

Jag saknar dig, vi saknar dig. Vår finaste ängel, vår Isaac.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Agneta | Svar 16.08.2013 01.21

Du berättar så fint om honom att mina ögon rinner. Kram

Tatiana Oviedo Silva | Svar 16.08.2013 00.00

♥♥ <3 Världen behöver mer människor som du! Tyvärr Gud också behöver flera änglar som Isaac .........

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan