Min blogg - Susanna i Ghana

Direktrapport från volontärer

Idag fick jag mail från Lina och Julia, som är de volontärer som är på plats på barnhemmet just nu.

 

"Åh jag finner inga ord över hur underbara alla barn är! Så mycket kärlek! Vi trivs oerhört bra och alla är så snälla och omtänksamma! Allt du byggt upp slutar aldrig att förundra oss, du är otrolig! Vi har hört så mycket om din spagetti Carbonara (vi får massor av brev från barnen och många skriver att deras favoritmat är Spagetti Carbonara) så vi tänka försöka oss på att göra en åt barnen i veckan! Massor med kramar från Lina och Julia!"

 

Tack snälla säger jag, även om jag pratar med barnen och Alwin flera gånger i veckan så betyder ord som dessa mycket när avståndet ibland känns alldeles för långt. Ord som värmer i hjärtat!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan