Min blogg - Susanna i Ghana

Grattis på 2-årsdagen Daniel!

Älskade lilla vän, idag är din dag.

 

När du kom till barnhemmet för knappt ett halvår sedan så visste vi inte om du skulle få uppleva din 2-årsdag. Dagen då jag hämtade dig, är en dag som har satt djupa spår i mitt hjärta. En dag med så mycket smärta.

 

”…Han var dränkt av svett, flugorna surrade kring hans ögon. Jag trodde att han sov, men han var vaken. Långsamma blinkningar och rosslande andetag. Hans fötter var svullna och huden torr och sprucken. Hans lilla kropp var lealös och han gjorde inga anmärkningar på reaktion eller försök till rörelse... Hans hesa lilla röst som rosslade i en ansats till att gråta. Tårarna föll ner för hans kinder. Jag kramade om den lilla pojken i min famn, så hårt som jag vågade. Lät mina egna tårar falla ner på honom, för att blandas med hans. Det dröjde inte lång stund innan den lilla kroppen blev tyngre i min famn och han somnade, medans jag borrade in ansiktet i hans små fjun till hår på hans huvud…”

 

Du har bevisat att även det omöjliga är möjligt, mot alla odds. Idag fyller du 2 år. Även om man inte firar födelsedagar i Ghana, så firar jag för dig idag.

 

Vår kämpe, vi älskar dig! <3 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan