Min blogg - Susanna i Ghana

För alla barns rätt till utbildning

Att ge alla våra barn möjligheten att välja sin egen framtid och stötta dem på vägen till att nå sina drömmar, är ett av de mål som står mig allra varmast om hjärtat.


För detta behövs självklart resurser. Tre av våra äldsta killar har nu gått upp från Primary School (låg- och mellanstadiet) till Junior High School (högstadiet). Mot en tidigare kostnad på ca 800 kr per år och barn i Primary, så kostar högstadiet nu istället ca 5000 kr per år och barn. Om några år slutar de Junior High School och går vidare till Secondary High School (gymnasiet) där en utbildning med helinackordering kostar ca 10 000 kr per år och barn.

 

Tack vare Anna som driver "Smycken för projekt Ghana" så har vi nu kunnat öppna upp ett framtidskonto, för att kunna ge barnen möjlighet att vart eftersom gå vidare i sin utbildning. Anna tillverkar helt fantastiska smycken och genom att köpa ett sådant så bidrar även du till denna möjlighet för barnen, allt överskott går nämligen oavkortat till vårt framtidskonto.


Köp ett smycke och sprid ordet vidare - för alla barns rätt till utbildning!

 

Klicka här för att komma till försäljningssidan: https://www.facebook.com/SmyckenForProjektGhana 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan