Min blogg - Susanna i Ghana

För alla barns rätt till utbildning

Att ge alla våra barn möjligheten att välja sin egen framtid och stötta dem på vägen till att nå sina drömmar, är ett av de mål som står mig allra varmast om hjärtat.


För detta behövs självklart resurser. Tre av våra äldsta killar har nu gått upp från Primary School (låg- och mellanstadiet) till Junior High School (högstadiet). Mot en tidigare kostnad på ca 800 kr per år och barn i Primary, så kostar högstadiet nu istället ca 5000 kr per år och barn. Om några år slutar de Junior High School och går vidare till Secondary High School (gymnasiet) där en utbildning med helinackordering kostar ca 10 000 kr per år och barn.

 

Tack vare Anna som driver "Smycken för projekt Ghana" så har vi nu kunnat öppna upp ett framtidskonto, för att kunna ge barnen möjlighet att vart eftersom gå vidare i sin utbildning. Anna tillverkar helt fantastiska smycken och genom att köpa ett sådant så bidrar även du till denna möjlighet för barnen, allt överskott går nämligen oavkortat till vårt framtidskonto.


Köp ett smycke och sprid ordet vidare - för alla barns rätt till utbildning!

 

Klicka här för att komma till försäljningssidan: https://www.facebook.com/SmyckenForProjektGhana 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan