Min blogg - Susanna i Ghana

Skepp o'hoj!

De senaste dagarna har det sett ut som på bilden här intill hemma hos mig, lite smått rörigt minst sagt. Anledningen till detta är att vi fick en fantastiskt möjlighet att få ner lite grejer till Ghana genom att åka snålskjuts med en container som skeppas ner nu efter helgen. 

Dock var det väldigt ont om tid och någon större insamling hanns tyvärr inte med. Men efter mycket om och men fick vi äntligen ihop 7 flyttkartonger fyllda med massa bra innehåll! 

Ett varmt tack till One Office och de privatpersoner som hjälp till trots tidspress.
Sist men inte minst, stort tack till Emelie, som driver en skola i Ghana, för att vi fick möjlighet att få lite plats i containern!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan