Min blogg - Susanna i Ghana

En ny typ av problem

Jag som trodde att jag hade börjat vara med om de flesta problem som kan tänkas uppstå på ett barnhem i Ghana. Inte då! Tänk så fel jag hade. Igår blev jag väldigt medveten om att våra småttingar börjar bli stora. Vart tog tiden vägen? Det går för fort!! Är det såhär föräldrar känner när barnen växer upp? Förmodligen.

 

I lördags var det fotbollscup i en grannby och alla våra barn var där. Dagen efter, i söndags, hade Esenam rymt iväg, vår äldsta tjej, tillbaka till den byn. För att träffa en pojke. Jag blev så varm i hjärtat när jag hörde det. Älskade Esenam! Min lilla tjej, som inte är så liten längre. En riktig tonåring på 16 år. Tiden går så fort! Nu tar problemen verkligen en ny vändning. Ungar som smiter iväg till andra byar utan att tala om det för någon, ungar som man får hämta hem och skälla lite på för att de är ute för sent på kvällen. Jösses. Det kommer nog att ta ett tag att vänja sig. Tänk den dagen de har blivit så vuxna att de gifter sig. För att inte tala om dagen då de får barn. Då vet jag inte om alla känslor kommer få plats i min kropp längre! 

 

<3

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan