Min blogg - Susanna i Ghana

En ny typ av problem

Jag som trodde att jag hade börjat vara med om de flesta problem som kan tänkas uppstå på ett barnhem i Ghana. Inte då! Tänk så fel jag hade. Igår blev jag väldigt medveten om att våra småttingar börjar bli stora. Vart tog tiden vägen? Det går för fort!! Är det såhär föräldrar känner när barnen växer upp? Förmodligen.

 

I lördags var det fotbollscup i en grannby och alla våra barn var där. Dagen efter, i söndags, hade Esenam rymt iväg, vår äldsta tjej, tillbaka till den byn. För att träffa en pojke. Jag blev så varm i hjärtat när jag hörde det. Älskade Esenam! Min lilla tjej, som inte är så liten längre. En riktig tonåring på 16 år. Tiden går så fort! Nu tar problemen verkligen en ny vändning. Ungar som smiter iväg till andra byar utan att tala om det för någon, ungar som man får hämta hem och skälla lite på för att de är ute för sent på kvällen. Jösses. Det kommer nog att ta ett tag att vänja sig. Tänk den dagen de har blivit så vuxna att de gifter sig. För att inte tala om dagen då de får barn. Då vet jag inte om alla känslor kommer få plats i min kropp längre! 

 

<3

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan