Min blogg - Susanna i Ghana

Ett steg i rätt riktning

Jag får många frågor kring hur det går med vår lilla Prince Jr, som har grovt deformerade fötter.

 

Jag har valt att hålla hela den processen lite hemlig och inte yttrat mig så mycket mer kring detta. Anledningen till det är att Prince Jrs öde är någonting som tar mig oerhört hårt och jag har inte velat skapa för starka förhoppningar innan jag ser resultat av att jag lyckas.

 

Det har snart gått ett år sedan jag aktivt började arbeta för att söka hjälp för Prince Jr och hitta en lösning som kan hjälpa honom att må bättre. Det har varit en lång och hård väg, då jag stundtals har rivit mitt hår och frustrationen över min maktlöshet har varit stor. Sådant här är allt annat än lätt i Ghana. Med 12 ortopeder och en befolkning på över 20.000.000, säger bara det ganska mycket.

 

Men, det verkar äntligen *peppar peppar ta i trä* som att ett ljus har tänts för oss. I februari har jag nu en inbokad besökstid med Prince Jr hos en av Ghanas ledande ortopeder. Ett stort steg på väg i rätt riktning! Känslan när hårt arbete lönar sig är obeskrivlig. Nu håller vi tummen för att allt går i lås och att ingenting oväntat kommer emellan!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Agneta N | Svar 15.11.2013 14.25

Susanna, se nu till att säga om du behöver förstärkning i kassan med anledning av läkarbesöket och ev operation mm. Det är nog många av oss som ställer upp.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan