Min blogg - Susanna i Ghana

En pampig kväll

I helgen var jag och Tessa med om en riktigt ärofylld kväll. Vi var inbjudna till Frimurarordens S:t Johannesloge Adolf Fredriks gåsmiddag i Bååtskapalatset. Klädkoden var frack och hela kvällen sjöng av pompa och ståt. Oerhört pampiga och vackra lokaler, god mat och väldigt många givande samtal med trevliga och intressanta personer.

 

Vid fördrinken fick jag möjlighet att presentera vårt arbete då anledningen till vår närvaro var det lotteri som genomfördes under kvällen där vinsten gick till barnhemmet. Ca 15 000 kr samlades in vilket är enormt roligt!

 

En fantastisk kväll som vi är mycket tacksamma för att få ha medverkat vid!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Thomas Högbom | Svar 22.11.2013 09.50

Jag säger då att ni, Susanne och Tessa, är två fantastiska tjejer som jag är mycket tacksam för att få ha träffat!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan