Min blogg - Susanna i Ghana

En helt fantastisk kväll

I torsdags gick årets välgörenhetsjulbord av stapeln i Nyköping och det blev en helt fantastisk kväll full av glädje och värme! Det bjöds på mat i toppklass och ett fullspäckat program på scen med stand-up, musik, sång och tal. 

Det är svårt att förmedla känslan från en så genomgående lyckad kväll, jag finner verkligen inga ord för min tacksamhet. Tack vare kvällens alla sponsorer och medhjälpare som ställde upp så räknade vi ihop att den insamlade summan från kvällen till barnhemmet blev hela 52.000 kr. 

 

STORT tack till alla som medverkade vid kvällen och ett extra stort tack till alla sponsorer, konferencier, underhållare, servitriser och övrig personal som gjorde detta julbord möjligt.

 

Sist men inte minst, mitt allra största tack till vår underbara Madame Tessa, som precis som förra året är hjärtat och hjärnan bakom denna fina kväll. Guld värd för mig och barnen!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan