Min blogg - Susanna i Ghana

En helt fantastisk kväll

I torsdags gick årets välgörenhetsjulbord av stapeln i Nyköping och det blev en helt fantastisk kväll full av glädje och värme! Det bjöds på mat i toppklass och ett fullspäckat program på scen med stand-up, musik, sång och tal. 

Det är svårt att förmedla känslan från en så genomgående lyckad kväll, jag finner verkligen inga ord för min tacksamhet. Tack vare kvällens alla sponsorer och medhjälpare som ställde upp så räknade vi ihop att den insamlade summan från kvällen till barnhemmet blev hela 52.000 kr. 

 

STORT tack till alla som medverkade vid kvällen och ett extra stort tack till alla sponsorer, konferencier, underhållare, servitriser och övrig personal som gjorde detta julbord möjligt.

 

Sist men inte minst, mitt allra största tack till vår underbara Madame Tessa, som precis som förra året är hjärtat och hjärnan bakom denna fina kväll. Guld värd för mig och barnen!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan