Min blogg - Susanna i Ghana

"Madame is coming!"

Det finns många mysiga stunder i Ghana, men ett tillfälle som ger extra guldkant på tillvaron är när man varje morgon möts av detta.

 

”Madame is coming!” ropar barnen och springer det fortaste de kan fram och kastar sig i ens famn. Den som kommer först har stolt vunnit dagens första björnkram. Det är få stunder man känner sig så älskad som då och på en sekund har hjärtat fyllts med värme och kärlek.

 

Sedan vi byggde volontärhuset bredvid barnhemmet i våras så behöver dock inte barnen springa lika långt till mötes som förut då man varje morgon kom gåendes uppifrån byn. Men traditionen finns bevarad och tävlingen om den första kramen är ett faktum.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan