Min blogg - Susanna i Ghana

Fyra år senare

Det har snart gått 4 år sedan jag för första gången satte min fot i Kofi Ansah. 4 år sedan jag tog första spadtaget för att bygga upp Shalom Orphanage. 4 år sedan jag träffade några av de människor som skulle komma att förändra hela mitt liv. 

Det här är en bild från sommaren 2010. En bild på Moses, som när han kom till oss var så liten och svag att man tvivlade på att han skulle överleva. Här på bilden hade han äntligen börjat bli starkare, en liten 1-årig pojke som började le och skratta även om benen inte riktigt bar än.
Idag är Moses 5 år. En pojke full av energi, som går i skolan och som älskar att busa.

Det går att förändra. Det går att skapa förutsättningar och möjligheter för att leva istället för att bara existera.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Katarina H | Svar 21.01.2014 15.08

Susanna, du är värd stor uppmärksamhet och all heder för ditt ställningstagande och fina arbete. Och stort tack för din fina årsberättelse!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan