Min blogg - Susanna i Ghana

Känslan av att komma hem

När du gå ut från flygplasten och möts av värmen, lukterna, tutandet, musiken och kaoset av människor och prylar, allt så bekant och så Ghana, leendet går inte att sudda ut. När man lämnar asfalten bakom sig och styr in på den smala röda sandvägen där byarna blir mindre och mindre och djungeln blir tätare och tätare. När man kommer över det sista krönet och äntligen får syn på barnhemmet. När man svänger in på gården, kliver ur bilen och blir omfamnad av världens underbaraste barn. När mörkret börjar falla och man sitter på trappan med barnen runt omkring, syrsorna i bakgrunden, hönorna och getterna strosandes på gården och en värme som sprider sig i hela kroppen. Känsla av att man är precis där man ska vara, man är hemma.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Anna Wengelin | Svar 23.01.2014 23.48

Vad härligt det låter! Ser fram emot fortsatta rapporter, du gör ett kanonjobb! All lycka och välgång till dig och alla de andra som kämpar.

/Anna från Bromma

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan