Min blogg - Susanna i Ghana

Känslan av att komma hem

När du gå ut från flygplasten och möts av värmen, lukterna, tutandet, musiken och kaoset av människor och prylar, allt så bekant och så Ghana, leendet går inte att sudda ut. När man lämnar asfalten bakom sig och styr in på den smala röda sandvägen där byarna blir mindre och mindre och djungeln blir tätare och tätare. När man kommer över det sista krönet och äntligen får syn på barnhemmet. När man svänger in på gården, kliver ur bilen och blir omfamnad av världens underbaraste barn. När mörkret börjar falla och man sitter på trappan med barnen runt omkring, syrsorna i bakgrunden, hönorna och getterna strosandes på gården och en värme som sprider sig i hela kroppen. Känsla av att man är precis där man ska vara, man är hemma.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Anna Wengelin | Svar 23.01.2014 23.48

Vad härligt det låter! Ser fram emot fortsatta rapporter, du gör ett kanonjobb! All lycka och välgång till dig och alla de andra som kämpar.

/Anna från Bromma

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan