Min blogg - Susanna i Ghana

Ett första besök

Äntligen kan vi pusta ut efter gårdagens långa och påfrestande dag. 

Besöket hos ortopedspecialisten med vår Prince Jr har trots allt gått över förväntan. Det har undersökts och det har röntgats. Nu ska läkarna överlägga, om två veckor ska jag tillbaka på återbesök då vi ska ta fram en plan för hur vi ska gå vidare. Som det verkar just nu är det inte tal om någon större korrigering då missbildningen är så svår och därmed inte går att åtgärda. Mindre ändringar för att förbättra Prince möjlighet att gå utan smärta samt ta bort tår som sitter fel och saknar funktion verkar dock vara någonting som de ser positivt på.

Prince är en riktigt tapper liten kille och uppträdde exemplariskt hela dagen trots att vi gav oss iväg redan kl 04 på morgonen. Ingen var nog gladare än han när han fick en välförtjänt glass på vägen hem.

Jag är så oerhört glad att vi har kommit i kontakt med detta privatsjukhus med inriktning på ortopedi i huvudstaden och det känns fantastiskt med bra kontakter där. Det är ingen lätt match och inte heller någon billig historia. Jag är därför så oerhört tacksam för att ni stöttar oss och därmed ger oss möjligheten att ta den här chansen om en ljusare framtid för Prince. Vi fortsätter att kämpa!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan