Min blogg - Susanna i Ghana

Julklappskort som gör skillnad

“Madame move, addisch! Aj! whos foot is this? Ronald you sit on Thompsons knee and Issah you sit here, Grace if you put your leg here and Richard you move a little bit more to the left. Daniel get in, we will fix some space for you too..”

 

Så lät det igår när vi skulle åka iväg till sjukhuset för att införskaffa hälsoförsäkringar till de barn som saknade, samt förnya de gamla. Att få in åtta barn och tre vuxna i en liten minibil är ibland lite som att lägga ett pussel. Något som framkallar många skratt dock!

 

Tack vare de julklappskort som vi sålde via hemsidan samt i Mörby Centrum i julas, så har vi nu förutom att införskaffa nya hälsoförsäkringar, även beställt fler sängar, köpt nya myggnät, gett barnen nya skolkit och inhandlat majs att så på åkern.

 

Stort tack till alla er som har köpt julklappskort, ni gör skillnad!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan