Min blogg - Susanna i Ghana

Ett skepp kommer lastat

I höstas fick vi lov att skicka några kartonger med en container som skulle skeppas ner till Ghana. Idag har vi varit och hämtat ut dem på en skola här i Ghana som bland annat drivs av en svensk tjej. Förutom mycket efterlängtade saker (innehållandes bland annat kläder, sjukvårdsmaterial och musikinstrument) så fick vi även en mängd konserver vilka bestod av black eyed beans, gröna bönor minimajs och päron. Även kryddor och en stor säck äggpulver vilket verkligen är guld värt. Vi är så tacksamma!

 

Behöver jag ens säga att det blev succé när vi kom hem och packade upp alltsammans?

 

Stort tack till Emelie och Johan för att vi fick chansen att få ner viktiga saker till barnen och för de konserver ni delat med er av. Sharing is caring!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan