Min blogg - Susanna i Ghana

På väg mot gymnasiet

Nu är Thompsons gymnasieansökningar äntligen inlämnade. Det har inte varit en lätt process att välja de skolor som man vill ansöka till, men vi har hjälpts åt och förhoppningsvis har det blivit bra till slut.

 

Vi har även slutfört alla förberedelser inför niornas slutprov som sker i juni. Under fyra dagar skriver de ett flertal prov i alla olika ämnen, vilkas resultat är de som avgör intagningen till gymnasiet. Thompsons slutprov sker i vår närmsta större stad, så eleverna får sova över i en skola där under dessa dagar. För att få skriva proven måste man ha lämnat passfoton, färdigställt ifyllda ansökningar samt betalat avgifter för bland annat registrering, examinationsformulär och logi. Idag har jag varit på skolan och iordningställt det sista, så nu är det bara att vänta in tiden vilket görs med stor spänning! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan