Min blogg - Susanna i Ghana

På väg mot gymnasiet

Nu är Thompsons gymnasieansökningar äntligen inlämnade. Det har inte varit en lätt process att välja de skolor som man vill ansöka till, men vi har hjälpts åt och förhoppningsvis har det blivit bra till slut.

 

Vi har även slutfört alla förberedelser inför niornas slutprov som sker i juni. Under fyra dagar skriver de ett flertal prov i alla olika ämnen, vilkas resultat är de som avgör intagningen till gymnasiet. Thompsons slutprov sker i vår närmsta större stad, så eleverna får sova över i en skola där under dessa dagar. För att få skriva proven måste man ha lämnat passfoton, färdigställt ifyllda ansökningar samt betalat avgifter för bland annat registrering, examinationsformulär och logi. Idag har jag varit på skolan och iordningställt det sista, så nu är det bara att vänta in tiden vilket görs med stor spänning! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan