Min blogg - Susanna i Ghana

Nytt kök till vår stora glädje

Vårt lilla skjul som tidigare har agerat provisoriskt kök har varit under all kritik. Vi har hittills alltid lagat mat över öppen eld och det är ett tungt arbete, röken är skadlig att andas in och ögonen svider konstant. Samtidigt är det ett evigt jobb att hålla elden igång och borta från vind och regn.

 

Att förändra och förbättra denna situation har länge varit ett mål som vi har haft. Istället för att upprätta en helt ny köksbyggnad har vi nu upprättat ett kök i ett av rummen i barnhemmets utbyggnadsdel. Bokhyllor, pallar och bord har byggts och gasolhällar i olika storlekar med tillhörande gasolbehållare har införskaffats. Matlagningen går nu mycket fortare och är oerhört mycket bättre för vår och barnens hälsa.

 

Vi är så glada och lyckliga över vår nya köksdel!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan