Min blogg - Susanna i Ghana

Djuren hemma hos oss

Här på barnhemmet har vi nästan lika många husdjur som vi har barn. Vi har katten Scooby som har varit hos oss i snart tre år. Scooby har under åren fått tre ungar vid namn Sweden, Stockholm och Nypan. Nypan som kan ses på bilden är vårt senaste lilla tillskott som bara är några månader gammal.

 

Förutom våra katter har vi också allas vår favorit Berra. Berra är en get och är i princip som det 24e barnet, hon är nämligen en i gänget precis som alla andra. Hon kommer när man ropar att maten är klar, hon får tänderna borstade av barnen och hon sitter ofta med och har långa förtroliga samtal. Berra har även hon fått många barn under åren som nu även de är medlemmar av vår stora familj. Kofi Berra, Söndag, Onsdag, Susanna och Sanna är namnen på några av Berras barn.

 

Förutom våra katter och getter så har vi en stor mängd hönor och tuppar (ja, här lever det flera tuppar ihop på samma ställe). Häromdagen hittade jag till exempel vår hushöna i bokhyllan bland barnens klädkorgar. Där hade hon bott in sig och lagt både ett och två ägg. I en värld där man inte gör så stor skillnad på inomhus och utomhus är det ett stort virrvarr av alla dessa djur, minst sagt. Vissa dagar tycker man inte att man gör annat än att schasa bort och jaga ut diverse getter och hönor från huset vilka envist ska in för att både äta och sova.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan