Min blogg - Susanna i Ghana

Tina´s child care

Idag har vi varit och besök ett annat barnhem som drivs av Tina, den Ghananska kvinna som jag samarbetar med när vi tar emot volontärer. Jag har nu känt Tina i fyra år och hon har kommit att bli en nära vän och en stor trygghet när det gäller i princip allt här i Ghana. En helt fantastisk kvinna med ett oerhört stort hjärta, som gärna kallar sig själv ”The big black mummy”.

 

Tinas barnhem, döpt till ”Tina´s child care”, startade i november och har en underbar liten barnaskara, majoriteten under 6 år. De hyr idag ett hus och försöker få vardagen att gå ihop, trots att det handlar om ytterst knappa resurser så gör de det bästa av situationen.

 

Idag har vi alltså varit och besökt barnen. Med oss hade vi flera kartonger fulla med nya kläder, leksaker samt rit- och skrivmaterial. För några som har så lite men behöver så mycket. Då vi själva har fått ett överskott av bland annat barnkläder i små storlekar, fotbollströjor och ballonger så känner vi att vi gärna delar med oss och på så vis kan skapa glädje för fler barn än våra egna. Desto fler desto bättre! Det har varit en väldigt fin dag hos ett gäng små härliga ungar.

 

Då viljan är start så cirkulerar också ständigt expanderingsplaner i mitt huvud. Tina´s child care är ett barnhem som ni med största sannolikhet kommer att få höra mer om framöver.

 

Sharing is caring! <3

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan