Min blogg - Susanna i Ghana

Från en värld till en annan

Jag är nu åter på svensk mark efter en som alltid intensiv och underbar period i Ghana hos mina underbara barn.

Förutom massa lek och kärlek har vi under denna period bland annat hunnit med att bygga till en veranda på barnhemmet. Vi har också upprättat ett kök i ett av rummen i barnhemmets utbyggnadsdel. Bokhyllor, pallar och bord har byggts och gasolhällar i olika storlekar med tillhörande gasolbehållare har införskaffats.

Tack vare de julklappskort vi sålde i julas så har också fler sängar samt nya madrasser och myggnät inhandlats. Hälsoförsäkringar till de barn som saknat har ordnats och ett stort antal skolkit har delats ut.

Om två månader åker jag ner till Ghana igen, innan dess blir det mycket administrationsarbete här i Sverige. Inom de närmsta veckorna ska jag också intervjuas för ett reportage i tidningen hemmets journal, hålla i ett föredrag på VA-seminarium i Falun samt medverka på BARNmässan i Karlstad.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan