Min blogg - Susanna i Ghana

Från en värld till en annan

Jag är nu åter på svensk mark efter en som alltid intensiv och underbar period i Ghana hos mina underbara barn.

Förutom massa lek och kärlek har vi under denna period bland annat hunnit med att bygga till en veranda på barnhemmet. Vi har också upprättat ett kök i ett av rummen i barnhemmets utbyggnadsdel. Bokhyllor, pallar och bord har byggts och gasolhällar i olika storlekar med tillhörande gasolbehållare har införskaffats.

Tack vare de julklappskort vi sålde i julas så har också fler sängar samt nya madrasser och myggnät inhandlats. Hälsoförsäkringar till de barn som saknat har ordnats och ett stort antal skolkit har delats ut.

Om två månader åker jag ner till Ghana igen, innan dess blir det mycket administrationsarbete här i Sverige. Inom de närmsta veckorna ska jag också intervjuas för ett reportage i tidningen hemmets journal, hålla i ett föredrag på VA-seminarium i Falun samt medverka på BARNmässan i Karlstad.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan