Min blogg - Susanna i Ghana

Ett bättre telefonsamtal

En inte fullt så spännande tisdagskväll blir snabbt mycket bättre av ett glatt telefonsamtal med denna lilla spellesvink! 

Under tiden då jag får en rapport från de äldre barnen hur deras dag har varit är det en otålig liten krabat som hörs i bakgrunden. "Madame Susanna, madame Susanna, famaademom" skriker han för fulla muggar vilket betyder "ge mig den" på fante. När han äntligen lyckades rycka åt sig telefonen från de andra barnen så berättade han för mig att han mådde bra både på engelska, fante och svenska. Älskade lillprins, han kan han!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan