Min blogg - Susanna i Ghana

Överlyckliga killar

I fredags var det en stor dag för Isaac Sr, Daniel och Thompson, vilka är tre av våra äldsta killar och de som nu går i Junior high school. Sedan januari har de väntat och tjatat. Hela deras skola skulle nämligen åka på utflykt till huvudstaden! 

Imorse var det tre överlyckliga killar som pratade i munnen på varandra i telefonen för att avlägga rapport till mig. Alla ville de berätta allt fantastiskt de hade fått se. Nationalteatern, Ghanas första presidents begravningsplats, den stora fotbollsstadion och flygplatsen. Till deras stora glädje lämnade jag kvar min kamera till dem, så att de skulle kunna dokumentera dagen. Många bilder hade det blivit! De var helt uppslukade av alla upplevelser och resten av våra barn var så avundsjuka. Det här är alltså barn som knappt har befunnit sig bortom byn. Aldrig fått se sådant som de har hört talas om. För dem är det här som en helt ny värld öppnar upp sig för dem. 

Isaac Sr: ”Madame Susanna, we saw your airplane! The one you take to Sweden!” 
Jag: ”Wow, thats awesome! But how can you be so sure that it was exactly that airplane?”
Lång paus…
Isaac Sr: ”Oh, you mean it is more than that airplane goes to Ghana?”

Det är inte alltid lätt inte! <3

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan