Min blogg - Susanna i Ghana

Där fotboll är livet

Efter kvällsmaten när det börjar skymma, då börjar den mysigaste stunden på hela dagen.

Allt som oftast står fotboll på schemat, då det äntligen blir lite svalare och solen inte skiner. De stora grabbarna försvinner oftast bort till fotbollsplanen bredvid skolan och vi andra går upp till byns fotbollsplan med de mindre barnen för att spela tillsammans med övriga bybarn. 

Jag brukar ofta få agera målvakt, men ibland duger jag inte riktigt och blir därför förpassad till bänken. Då brukar istället lilla Daniel bli överlycklig som får någon att passa till med sin alldeles egna lilla boll!

Även om fotboll aldrig har varit en favorit hos mig, så är det bland det bästa barnen i Ghana vet och deras absoluta favoritsysselsättning efter att läxor och sysslor är gjorda!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan