Min blogg - Susanna i Ghana

Där fotboll är livet

Efter kvällsmaten när det börjar skymma, då börjar den mysigaste stunden på hela dagen.

Allt som oftast står fotboll på schemat, då det äntligen blir lite svalare och solen inte skiner. De stora grabbarna försvinner oftast bort till fotbollsplanen bredvid skolan och vi andra går upp till byns fotbollsplan med de mindre barnen för att spela tillsammans med övriga bybarn. 

Jag brukar ofta få agera målvakt, men ibland duger jag inte riktigt och blir därför förpassad till bänken. Då brukar istället lilla Daniel bli överlycklig som får någon att passa till med sin alldeles egna lilla boll!

Även om fotboll aldrig har varit en favorit hos mig, så är det bland det bästa barnen i Ghana vet och deras absoluta favoritsysselsättning efter att läxor och sysslor är gjorda!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan