Min blogg - Susanna i Ghana

Gästblogg - underbara ungar

Nu har jag snart varit på Shalom i två veckors tid och dessa underbara barn fascinerar mig varje dag. Jag är så imponerad över vilken styrka dessa små kroppar bär på, inte bra fysiskt utan även mentalt. Trots att dessa barn har haft en mycket svår start i livet har de ändå alltid skrattet nära till hands!

 

Idag har jag varit med några av barnen under skoldagen, det var mycket uppskattat och jag tror att de tyckte att det var väldigt kul att visa upp sin nya volontär för resten av skolan.

 

På torsdag avslutar barnen termin två i skolan och går på en månads långt lov innan termin tre börjar. Då ska vi passa på att göra massa roliga aktiviteter tillsammans!

 

/Beatrice, volontär under april

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan